Άνοιξη πάντα και παντού θα προβάλλει...

Άνοιξη πάντα και παντού θα προβάλλει...
Στο μούχρωμα της μέρας μπαλκονάκι ολάνθιστο, γιασεμί και γαζία αρώματα κι ευωδιές χαρίζουν, λουλούδια και χρώματα, πουλιά και θαύματα στων παιδιών την παλάμη αντηχούνε κι ανθίζουν... Και χιλιάδες αστέρια στο ουράνιο νεφέλωμα λάμψη και φως τριγύρω σκορπίζουν και πάλι, ιστορούν την απόχη του χρόνου του άφθαρτου καθώς άνοιξη πάντα και παντού θα προβάλλει... ydp




Σου γλυκοψιθυρίζω παραμύθια να σε ταξιδέψουν στην όμορφη χώρα του ονειρικού... κλείσε τα μάτια, δεν θα κάνω θόρυβο, να μη σε ξυπνήσω απότομα...σε παραδίδω στην μυστική μέθη του ονείρου σου, να τεντωθείς ελεύθερα στην αγκαλιά της νυχτιάς, να σε χαϊδέψει το φως της, να χαμογελάσει στα μάτια σου και στην ψυχή σου... να μπλεχτούν αηδόνια στα νεραϊδένια σου μαλλιά, να πλέξουν τη φωλιά τους... να φυτρώσουν λουλούδια στα χείλη σου, να ευωδιάσουν και να στολίσουν τα σκαλοπάτια του μονοπατιού της φαντασίας... κι ας μας ξεχάσει έτσι ο χρόνος, δίνοντας ζωντάνια και χροιά στα χρώματα των μυθευμάτων...ydp








Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

καλή εβδομάδα!!!!!



8 σχόλια:

Theodosia είπε...

Καλή βδομάδα γλυκιά μου.
Γεμάτη με χαμόγελα κι αισιοδοξία ότι τα καλύτερα έρχονται.

ღ oneiremataღ είπε...

καλημέρα σου γλυκιά μου Θεοδοσία,το ίδιο σου εύχομαι κι εγώ... καλή σου εβδομάδα με χαμόγελα, αισιοδοξία, υγεία μιας και η ζωή μας είναι δώρο!!!!! φιλάκια πολλά :-)))))

~reflection~ είπε...

αχ κουκλάκι μου, δε συνηθιζω να αφήνω σχόλια-χαπακια του τύπου:
καλημερα-καλησπερα-καληνύχτα,
σαν αντιβίωση..

Για σενα κάνω μία εξαίρεση και εύχομαι ολοψυχα καλή βδομάδα αν και ήδη η μισή μερα περασε!!!..

Φιλιά μεθυσμενα λοιπόν, για μεθυσμενες εμπειρίες μεσα στη βδομαδα που ήδη ξεκινησε φουργιόζα!!!

Idea Studio είπε...

Αν και αργά... Καλή εβδομάδα...
Πολύ καλή η επιλογή...
Μόνο η ελπίδα και η αισιοδοξία μπορεί να μας σώσει!!
φιλιά

ღ oneiremataღ είπε...

@Kakia_p
σ΄ευχαριστώ και για την εξαίρεση αλλά και την υπέροχη μεθυστική ευχή σου Ποιήτρια της έμπνευσης με την παθιασμένη καρδιά τσιγγάνας που βρίσκει τρόπο έκφρασης μέσα απ' το στροβιλισμό των λέξεων του πυκνού ρυθμικού παραμυθιού και του απελευθερωτικού χορού της στο κατακόκκινο φεγγαρόφωτο...φιλάκια πολλά απόδρασης της φαντασίας μας :-)))))

ღ oneiremataღ είπε...

@Idea Studio
Καθόλου αργά Ευτυχία μου, μια ευχή έχει πάντα τρόπο να γλιστράει μέσα στο χρόνο και να τον αποδυναμώνει με την ισχύ της...σ΄ευχαριστώ,χαίρομαι που σου αρέσει το ποιηματάκι του Λειβαδίτη, έχει τόσα πολλά να πει... πολλά φιλάκια :-)))))

to alataki είπε...

Λειβαδίτης αγαπημένος...
Ευχές και από μένα...

ღ oneiremataღ είπε...

@to alataki
σ΄ευχαριστώ κι ανταποδίδω για τις ευχές, καλό σου βράδυ γλυκιά μου :-))))