Άνοιξη πάντα και παντού θα προβάλλει...

Άνοιξη πάντα και παντού θα προβάλλει...
Στο μούχρωμα της μέρας μπαλκονάκι ολάνθιστο, γιασεμί και γαζία αρώματα κι ευωδιές χαρίζουν, λουλούδια και χρώματα, πουλιά και θαύματα στων παιδιών την παλάμη αντηχούνε κι ανθίζουν... Και χιλιάδες αστέρια στο ουράνιο νεφέλωμα λάμψη και φως τριγύρω σκορπίζουν και πάλι, ιστορούν την απόχη του χρόνου του άφθαρτου καθώς άνοιξη πάντα και παντού θα προβάλλει... ydp




Σου γλυκοψιθυρίζω παραμύθια να σε ταξιδέψουν στην όμορφη χώρα του ονειρικού... κλείσε τα μάτια, δεν θα κάνω θόρυβο, να μη σε ξυπνήσω απότομα...σε παραδίδω στην μυστική μέθη του ονείρου σου, να τεντωθείς ελεύθερα στην αγκαλιά της νυχτιάς, να σε χαϊδέψει το φως της, να χαμογελάσει στα μάτια σου και στην ψυχή σου... να μπλεχτούν αηδόνια στα νεραϊδένια σου μαλλιά, να πλέξουν τη φωλιά τους... να φυτρώσουν λουλούδια στα χείλη σου, να ευωδιάσουν και να στολίσουν τα σκαλοπάτια του μονοπατιού της φαντασίας... κι ας μας ξεχάσει έτσι ο χρόνος, δίνοντας ζωντάνια και χροιά στα χρώματα των μυθευμάτων...ydp








Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

°•ღ Take Care ~ Imany ღ•°



°•ღ Take care of the one you love,
Take care of the one you need,
Take care of the one who needs you most,
The one far from home, the one that fills your soul.
Take care of the one that holds your hand,
When it's cold. ღ•°

H Imany μέσα από τη μεγάλη της επιτυχία “You Will Never Know”, παρουσιάζει το νέο της single “Take Care”, ένα απίστευτα τρυφερό τραγούδι, με το οποίο εκφράζει τα πιο βαθιά της συναισθήματα, τραγουδώντας το και με στίχους στην γλώσσα της, που μιλάνε στην ψυχή, μελωδίες ρομαντικές και την ανεπανάληπτη κι  ασυνήθιστα αισθησιακή φωνή της.
Ο μαγικός δίσκος “The Shape Of A Broken Heart”,  περιλαμβάνει 12 αγγλόφωνα τραγούδια, τα οποία αποκαλύπτουν μια ώριμη καλλιτέχνιδα, ολοκληρωμένη......!!!!!

13 σχόλια:

kariatida62 είπε...

Τake care Φιλενάδα!
Φωτίζεται η γειτονιά μας όποτε περνάς...:)

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τηνε κι ας άργησε !!! :))
Μια χαρά τραγουδάκι !

Να μη μας ξεχνάς !
Όχι μόνο φατσομπούκι ! χαχαχα


Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν σχόλια ;
Ακόμα ;
Από χθες σου έγραψα !!

ღ oneiremataღ είπε...

@Κάρυ μου, @Γιώργο...!!!!!!! χαμός... με τις αλλαγές στο μπλόγκερ τα βρήκα μπαστούνια...κι ενώ τυπικά κάνω πια αναρτήσεις, τα καινούρια βίντεο που φτιάχνω, μιας και ουσιαστικά το χω κλειστό το μπλογκόσπιτο...τυχαία μπήκα,,,είδα πως είχα σχόλια κι έψαχνα τρόπο να τα βρω και να τα δημοσιεύσω...τρομάρα μου!!
προσπαθώ να ΤΑΚΕ CARE φιλενάδα μου κι εσύ το ίδιο και μη μας αποχαιρετάς, εμείς εδώ είμαστε για σένα..είσαι υπέροχη και σε λατρεύω!!!
Γιώργο για πάρτη σου, τα σχόλια επειδή μου βαλες τις φωνές που δεν τα είχα εμφανίσει...στο φατσομπούκι σ έχω ψιλοχάσει μέσα εκεί...γίνεται ένας χαμός..η αρχική μου εμφανίζει πολύ ελάχιστα και συνήθως εκείνους τους φίλους που ανταλλάσσουμε λάικ...έχεις δικιο να μου γκρινιάζεις...αλλά εγώ δε σε ξεχνώ..
το τραγουδάκι φρεσκότατο της Ιμάνι, το βιντεάκι μου και μετά από κάμποσο καιρό αποχής, που είχα σχεδόν αποφασίσει να σταματήσω τις βιντεοδημιουργίες, επίσης φρέσκο... ελπίζω και χαίρομαι αν σ αρέσουν!!!!
σε φιλώ γλυκά!!!

kariatida62 είπε...

Έχω μια ιδέα! Τώρα που το έκλεισα εγώ ν'ανοίξεις εσύ. Να κάτσω κανένα χρόνο εξωκοινοβουλευτική, να αλλάξουμε πάλι σκυτάλη! Ε? Τι λες?
-----
Οι φίλοι μου όλοι είναι υπέροχοι, συγκινητικοί και ποτέ δεν θα τους αφήσω να νομίζουν πως τους ξέχασα.
Θα τους επισκέπτομαι συχνά-πυκνά!
Αλλά εσύ γιατί γκρινιάζεις? Κάθε μέρα δεν τα λέμε στο φατσομπούκι?
Με θες κι'εδώ, με θες κι'εκεί, θα με μπουχτήσεις σαν τις τηλεπερσόνες και θα ξεκινήσει το φτύσιμο μετά...:))

Φτιάξε τώρα ακόμα ένα βιντεάκι έτσι ξέρεις εσύ...ταξιδιάρικο με πολύ πάθος μέσα!!!! Πολύ μιλάμε! :))
Φιλάκια

ღ oneiremataღ είπε...

@kariatida

χαχαχαχ λες να το κάνουμε έτσι??? μπα.. έχει αλλάξει κατά πολύ το μπλόγκερ και με εκνευρίζει αφάνταστα έτσι που είναι...να μου λείπει...
εγώ γκρινιάζω γιατί παρασύρθηκα κι απ τους υπόλοιπους που γκρίνιαζαν και με το δίκιο τους, για το ότι κλείνεις κι εσύ... αμ πως... ευτυχώς σε μένα δε λείπεις, γιατί βρισκόμαστε όπως το λες, καθημερινά στο φατσομπούκι..αλλιώς τότε να βλεπες γκρίνια.......
βρες μου παθιάρικο τραγουδάκι για να φτιάξω καινούριο βίντεο όπως το λες όμως.... φιλί γλυκό

Magia da Inês είπε...

¸.•°`♥✿彡✿♥`°•.¸
 ┊  ┊  ✿
 ┊  ✿
 ✿
O vídeo é muito romântico, gostei muito de canção.
Bom fim de semana!!!
Beijinhos.
Brasil.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Υστερα απο αρκετη απουσια καλοκαιριου περνώ απο τους φιλους να μαθω νεα τους και να ευχηθω για το νεο μηνα.Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι όμορφος , γεμάτος με τύχη και πολλά χαμόγελα γιατί χρειαζόμαστε κάθε σταγόνα θετικής ενέργειας!Καλό μας μήνα λοιπόν με υγεια πανω απ όλα και καλο φθινοπωρο!!!!
Xαιρομαι που εισαι καλα και εκανες αναρτηση.Το κομματι τελειο!!!!!!!!

ποιώ - ελένη είπε...

Σε πεθύμησα όνειρο μου έχω κι εγώ πολύ καιρό να περάσω
Περιμένω με ανυπομονησία γραπτά σου
Καλό φθινόπωρο σου εύχομαι με ζωτική την αύρα της δημιουργίας
Σε φιλώ γλυκά γλυκά

ღ oneiremataღ είπε...

@Magia da Inês, ✿⊱╮
σ ευχαριστώ πάρα πολύ φίλη μου Inês,
για τα τόσο καλά σου λόγια!!!

φιλιά πολλά ✿

ღ oneiremataღ είπε...

@ JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS,
Γιάννη μου, αφού βρισκόμαστε στο φέις και τα λέμε εδώ κι εκεί...χαίρομαι όμως που πέρασες κι από δω φιλαράκι..καλό σου φθινόπωρο, με αντοχές και υγεία!!!

φιλιά πολλά

ღ oneiremataღ είπε...

@ποιώ-ελένη,
αγαπημένη μου Ελένη της δημιουργικής έμπνευσης και ποίησης, πόσο χαίρομαι που σε βλέπω στη σελίδα μου!!!
σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, αντεύχομαι ένα καλό φθινόπωρο με δύναμη, έμπνευση, αντοχές κι υγεία!!!
το μπλογκόσπιτο άνοιξε κατά λάθος (άφησα τα σχόλια στην ανάρτηση) ένα παραθυράκι του, αλλά η μπλογκογειτονιά μας έχει εδώ και καιρό ψιλοερημώσει...δύσκολα θα ξαναγίνει όπως πριν...δύσκολα θα ξαναγνωρίσει τις παλιές καλές μέρες το μπλογκόσπιτο... σ ευχαριστώ πολύ για την εγκάρδιά σου παρότρυνση, είσαι πάντα τόσο φιλικά υπέροχη!!! φιλί γλυκό

Magia da Inês είπε...

º° ♫♫♫° ·.
Bom fim de semana!
Beijinhos.
Brasil
º° ♫♫♫